• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Skrei met mosterd-sojasaus en tomaten à la Pascale Naessens

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

'Een recept met het minste werk en het verrassendste, meest smaakvolle resultaat.' - Pascale Naessens

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de tomaten, snij ze in fijne plakjes en verwijder het harde witte gedeelte.

  2. 2

    Spoel de spinazie. Leg de spinazie in een ovenschaal en leg er dakpansgewijs twee hoopjes tomatenschijfjes bovenop. Kruid met zwarte peper en giet er wat olijfolie over.

  3. 3

    Meng de mosterd met de sojasaus en 3 eetlepels olijfolie.

  4. 4

    Giet een paar lepels van de saus over de tomaten. Leg de skrei op de tomaten en lepel er de rest van de saus over. Zet 15 tot 20 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de tomaten, snij ze in fijne plakjes en verwijder het harde witte gedeelte.

  2. 2

    Spoel de spinazie. Leg de spinazie in een ovenschaal en leg er dakpansgewijs twee hoopjes tomatenschijfjes bovenop. Kruid met zwarte peper en giet er wat olijfolie over.

  3. 3

    Meng de mosterd met de sojasaus en 3 eetlepels olijfolie.

  4. 4

    Giet een paar lepels van de saus over de tomaten. Leg de skrei op de tomaten en lepel er de rest van de saus over. Zet 15 tot 20 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.