Romige aardappelschotel met kip, spek en spruiten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Romige aardappelschotel met kip, spek en spruiten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit vrolijke recept staat binnen het kwartier op tafel!

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalot en pers de knoflook. Blancheer de spruitjes 5 minuten in gezouten water.

  2. 2

    Bak het sjalotje met de look glazig in hete olijfolie. Voeg de spekblokjes en de kippenreepjes toe en bak enkele minuten mee. Voeg de aardappelschijfjes toe en bak lichtbruin. Schep er de spruitjes door en laat even mee opwarmen. Schep er de kruidenkaas en de room door en roer alles door elkaar. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Verdeel alles over 4 borden. Werk af met de walnoten en de basilicumblaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalot en pers de knoflook. Blancheer de spruitjes 5 minuten in gezouten water.

  2. 2

    Bak het sjalotje met de look glazig in hete olijfolie. Voeg de spekblokjes en de kippenreepjes toe en bak enkele minuten mee. Voeg de aardappelschijfjes toe en bak lichtbruin. Schep er de spruitjes door en laat even mee opwarmen. Schep er de kruidenkaas en de room door en roer alles door elkaar. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Verdeel alles over 4 borden. Werk af met de walnoten en de basilicumblaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.