Snoepstaafjes met een dipsausje van feta en rode biet
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Snoepstaafjes met een dipsausje van feta en rode biet

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een coole en bovendien gezonde lunch voor de kids.

bereiding
  1. 1

    Snij de rode biet in blokjes en mix fijn en een blender met de magere plattekaas en de feta. Hou wat feta apart voor de afwerking. Meng er de parmezaan onder en kruid met peper en zout.

  2. 2

    Maak de groenten schoon. Snij de komkommer, paprika, selder, wortel in reepjes. Snij het plakje prosciutto in vier en wikkel de stukjes rond de kaasstaafjes.

  3. 3

    Vul de bentobox. Doe in één vakje de dip van rode biet, brokkel er de rest van de feta over. Leg de groenten, de kaasrolletjes en de soepstengels elk in een ander vakje. Geef er nog wat popcorn bij als dessert.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de rode biet in blokjes en mix fijn en een blender met de magere plattekaas en de feta. Hou wat feta apart voor de afwerking. Meng er de parmezaan onder en kruid met peper en zout.

  2. 2

    Maak de groenten schoon. Snij de komkommer, paprika, selder, wortel in reepjes. Snij het plakje prosciutto in vier en wikkel de stukjes rond de kaasstaafjes.

  3. 3

    Vul de bentobox. Doe in één vakje de dip van rode biet, brokkel er de rest van de feta over. Leg de groenten, de kaasrolletjes en de soepstengels elk in een ander vakje. Geef er nog wat popcorn bij als dessert.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.