Pastasalade met kip, komkommer en kerstomaatjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pastasalade met kip, komkommer en kerstomaatjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Jong of oud, iedereen is gek op pastasalade! Je neemt 'm bovendien makkelijk mee naar het werk of naar school als lunch.

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Laat afkoelen.

  2. 2

    Spoel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes net als de komkommer. Pel de lente-ui en snij in ringen.

  3. 3

    Snij de kipfilet in reepjes. Kruid ze met paprikapoeder, cayennepeper en kaneel en bak ze goudbruin in wat olie. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Rooster de pompoenpitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag.

  5. 5

    Maak een vinaigrette met de balsamicoazijn en olie, peper en zout.

  6. 6

    Schep de kip, de tomatenblokjes, de komkommer, de lente-ui en de dressing voorzichtig door de pasta. Werk af met pompoenpitten en verbrokkelde feta. Lekker met rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Laat afkoelen.

  2. 2

    Spoel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes net als de komkommer. Pel de lente-ui en snij in ringen.

  3. 3

    Snij de kipfilet in reepjes. Kruid ze met paprikapoeder, cayennepeper en kaneel en bak ze goudbruin in wat olie. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Rooster de pompoenpitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag.

  5. 5

    Maak een vinaigrette met de balsamicoazijn en olie, peper en zout.

  6. 6

    Schep de kip, de tomatenblokjes, de komkommer, de lente-ui en de dressing voorzichtig door de pasta. Werk af met pompoenpitten en verbrokkelde feta. Lekker met rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.