Gevulde puntpaprika’s met lamsgehakt en feta
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde puntpaprika’s met lamsgehakt en feta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker op de barbecue: puntpaprika's gevuld met gehakt en kaas. 

bereiding
  1. 1

    Was de rode puntpaprika’s en snij ze in twee, verwijder de zaadlijsten indien nodig.

  2. 2

    Snij de kruiden fijn. Meng het lamsgehakt met de eidooier en het paneermeel. Meng er het paprikapoeder, wat peper, zout, verse kruiden en de verkruimelde feta onder.

  3. 3

    Vul de puntpaprika’s met het gehaktmengsel. Bak de paprika’s eerst kort op een hevig vuur op de barbecuerooster. Leg ze nadien in een aluminiumschaaltje, bedruppel met wat olijfolie en laat ze nog 10 à 15 minuten verder garen onder gesloten deksel tot het gehakt goed doorbakken is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Was de rode puntpaprika’s en snij ze in twee, verwijder de zaadlijsten indien nodig.

  2. 2

    Snij de kruiden fijn. Meng het lamsgehakt met de eidooier en het paneermeel. Meng er het paprikapoeder, wat peper, zout, verse kruiden en de verkruimelde feta onder.

  3. 3

    Vul de puntpaprika’s met het gehaktmengsel. Bak de paprika’s eerst kort op een hevig vuur op de barbecuerooster. Leg ze nadien in een aluminiumschaaltje, bedruppel met wat olijfolie en laat ze nog 10 à 15 minuten verder garen onder gesloten deksel tot het gehakt goed doorbakken is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.