Recept

Spaghetti met veggie bolognese

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke, slanke spaghetti.

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de uien en de knoflook en fruit ze aan in olijfolie. Snij de wortelen en selderij klein en laat ze meestoven.

  2. 2

    Blus de groenten met de wijn en laat de alcohol verdampen. Voeg de gedroogde kruiden, de linzen en de tomatenblokjes toe. Laat 30 à 35 rustig stoven op een matig vuur tot de kikkererwten beetgaar zijn.

  3. 3

    Kook de spaghetti al dente, giet af en serveer met de vegetarische bolognese.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spaghetti met veggie bolognese
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de uien en de knoflook en fruit ze aan in olijfolie. Snij de wortelen en selderij klein en laat ze meestoven.

  2. 2

    Blus de groenten met de wijn en laat de alcohol verdampen. Voeg de gedroogde kruiden, de linzen en de tomatenblokjes toe. Laat 30 à 35 rustig stoven op een matig vuur tot de kikkererwten beetgaar zijn.

  3. 3

    Kook de spaghetti al dente, giet af en serveer met de vegetarische bolognese.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!