Rozencupcakes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rozencupcakes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze originele cupcakes zijn een feest voor het oog en de mond! 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160°C op de heteluchtstand. Vul een muffinblik met cupcakepapiertjes. Mix de boter en de suiker tot een luchtige massa. Voeg één voor één de eieren en een snuifje zout toe. Voeg vervolgens de melk en beetje bij beetje de bloem toe.

  2. 2

    Vul de cupcakevormpjes voor 2/3. Bak in het midden van de oven op een rooster 15 à 20 minuten. Check met een prikker in een cupcake om te controleren of de cupcakes gaar zijn. Laat ze afkoelen op een rooster.

  3. 3

    Maak de topping. Klop de room op met het poedersuiker, enkele druppels frambozensap en het rozenwater. Doe in een spuitzak en zet koel tot gebruik.

  4. 4

    Werk de cupcakes af met een toefje room, eetbare rozenblaadjes en/of rozen. Bestrooi eventueel nog met wat poedersuiker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160°C op de heteluchtstand. Vul een muffinblik met cupcakepapiertjes. Mix de boter en de suiker tot een luchtige massa. Voeg één voor één de eieren en een snuifje zout toe. Voeg vervolgens de melk en beetje bij beetje de bloem toe.

  2. 2

    Vul de cupcakevormpjes voor 2/3. Bak in het midden van de oven op een rooster 15 à 20 minuten. Check met een prikker in een cupcake om te controleren of de cupcakes gaar zijn. Laat ze afkoelen op een rooster.

  3. 3

    Maak de topping. Klop de room op met het poedersuiker, enkele druppels frambozensap en het rozenwater. Doe in een spuitzak en zet koel tot gebruik.

  4. 4

    Werk de cupcakes af met een toefje room, eetbare rozenblaadjes en/of rozen. Bestrooi eventueel nog met wat poedersuiker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.