Pizza met ui, spek, blauwe kaas en gekaramelliseerde appel
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pizza met ui, spek, blauwe kaas en gekaramelliseerde appel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Herfstgevoel in een pizza. 

bereiding
  1. 1

    Maak het pizzadeeg volgens het basisrecept. Spoel de appels, snij ze in vier en verwijder het klokhuis. Snij ze mét schil in partjes. Besprenkel met citroensap en de helft van de siroop.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het deeg uit en verdeel het over 4 ingevette ovenschalen. Strooi er de helft van de geraspte kaas op, verdeel er dan de appel- plakjes, de spekblokjes en de uitgeperste knoflook over. Brokkel er de stilton over en bestrooi met de rest van de geraspte kaas.

  3. 3

    Bak de pizza 10 tot 12 minuten in de oven. Sprenkel er nog de rest van de esdoornsiroop over en serveer met een handvol waterkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak het pizzadeeg volgens het basisrecept. Spoel de appels, snij ze in vier en verwijder het klokhuis. Snij ze mét schil in partjes. Besprenkel met citroensap en de helft van de siroop.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het deeg uit en verdeel het over 4 ingevette ovenschalen. Strooi er de helft van de geraspte kaas op, verdeel er dan de appel- plakjes, de spekblokjes en de uitgeperste knoflook over. Brokkel er de stilton over en bestrooi met de rest van de geraspte kaas.

  3. 3

    Bak de pizza 10 tot 12 minuten in de oven. Sprenkel er nog de rest van de esdoornsiroop over en serveer met een handvol waterkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.