Lamsspiesjes met kruidentaboulé
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Lamsspiesjes met kruidentaboulé

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel de knoflook. Doe samen met de kruiden en de citroenschil in een vijzel en stamp fijn. Voeg wat olijfolie toe. Besprenkel er de lamsspiesjes mee en gril ze in ± 8 minuten aan beide kanten goudbruin op de barbecue. 

  2. 2

    Maak de taboulé. Bereid de bulgur volgens de instructies op de verpakking. Pel en snipper de rode ui en de knoflook. Spoel de radijsjes en snij in fijne plakjes. Meng alles met de bulgur en de gesnipperde groene kruiden. 

  3. 3

    Roer een dressing van de olie en het citroensap. Kruid met peper en zout. Schep mee onder de bulgur. Serveer met de spiesjes en werk af met extra kruiden.
    Tip: Lekker met nog wat geroosterde amandelen en granaatappelpitjes.
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel de knoflook. Doe samen met de kruiden en de citroenschil in een vijzel en stamp fijn. Voeg wat olijfolie toe. Besprenkel er de lamsspiesjes mee en gril ze in ± 8 minuten aan beide kanten goudbruin op de barbecue. 

  2. 2

    Maak de taboulé. Bereid de bulgur volgens de instructies op de verpakking. Pel en snipper de rode ui en de knoflook. Spoel de radijsjes en snij in fijne plakjes. Meng alles met de bulgur en de gesnipperde groene kruiden. 

  3. 3

    Roer een dressing van de olie en het citroensap. Kruid met peper en zout. Schep mee onder de bulgur. Serveer met de spiesjes en werk af met extra kruiden.
    Tip: Lekker met nog wat geroosterde amandelen en granaatappelpitjes.
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.