Hotdogs met mosterd, komkommerrelish en ketchup
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Hotdogs met mosterd, komkommerrelish en ketchup

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel de komkommer, dep droog en snij met de schil in fijne plakjes. Roer in een kom een dressing van de appelazijn, de suiker en 2 eetlepels water. Kruid met zout en peper. Doe de plakjes komkommer in de dressing en laat ongeveer 1 uur marineren.

  2. 2

    Pel de ui en hak fijn. Verhit de olie in een pan met antiaanbaklaag en bak de worstjes op klein vuur lichtjes aan tot ze warm zijn.

  3. 3

    Snij de broodjes open en leg op elk broodje een worstje. Lepel over elk worstje 1 eetlepel ketchup en 1 eetlepel mosterd. Strooi er wat gehakte ui over en beleg met wat gemarineerde komkommer. Serveer de hotdogs in een servet op een kartonnen bordje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de komkommer, dep droog en snij met de schil in fijne plakjes. Roer in een kom een dressing van de appelazijn, de suiker en 2 eetlepels water. Kruid met zout en peper. Doe de plakjes komkommer in de dressing en laat ongeveer 1 uur marineren.

  2. 2

    Pel de ui en hak fijn. Verhit de olie in een pan met antiaanbaklaag en bak de worstjes op klein vuur lichtjes aan tot ze warm zijn.

  3. 3

    Snij de broodjes open en leg op elk broodje een worstje. Lepel over elk worstje 1 eetlepel ketchup en 1 eetlepel mosterd. Strooi er wat gehakte ui over en beleg met wat gemarineerde komkommer. Serveer de hotdogs in een servet op een kartonnen bordje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.