Recept

Moelleux au chocolat

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voor als je écht een keer wilt scoren met je dessert. Je maakt de moelleux enkele uren van tevoren klaar en bakt 'm à la minute af in de oven.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Smelt de chocolade en de boter au bain-marie.

  2. 2

    Klop de eieren met de dooiers en de suiker tot wit schuim. Zeef de bloem en meng die door het eiermengsel. Roer dan de chocolade erdoor.

  3. 3

    Beboter 6 flexibele vormen en verdeel het chocolademengsel hierover. Zet enkele uren in de koelkast.

  4. 4

    Zet de moelleux 8 à 10 minuten in de oven. Ontvorm voorzichtig en serveer met een bolletje ijs.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Moelleux au chocolat

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!