Spaghetti aglio e olio (9 SmartPoints p.p)
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spaghetti aglio e olio (9 SmartPoints p.p)

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de spaghetti beetgaar. 

  2. 2

    Pers de knoflook en snij de chilipepers in ringetjes. Verhit de olie in een pan met antiaanbaklaag en bak beide ca. 3 minuten. Blus af met groentebouillon. 

  3. 3

    Snij de tomaten in kleine blokjes en meng met de spaghetti en de bladpeterselie erdoor. Breng op smaak met zout en peper en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de spaghetti beetgaar. 

  2. 2

    Pers de knoflook en snij de chilipepers in ringetjes. Verhit de olie in een pan met antiaanbaklaag en bak beide ca. 3 minuten. Blus af met groentebouillon. 

  3. 3

    Snij de tomaten in kleine blokjes en meng met de spaghetti en de bladpeterselie erdoor. Breng op smaak met zout en peper en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.