Lauwe pompoensalade met linzen

Zo maak je ‘t
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de pompoen en snij 'm in stukken. Besprenkel met olijfolie, peper en zout. Rooster 30 minuten in de oven.

  2. Bereid de linzen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de ui en de knoflook.

  3. Verwarm een beetje olijfolie in een pan. Fruit de ui, en knoflook glazig. Voeg de rozijnen, de linzen, de komijn en de kaneel toe. Laat even stoven, voeg eventueel een scheutje water toe.

  4. Haal van het vuur en roer de verse kruiden onder. Serveer met yoghurt, een beetje olijfolie en de granaatappelpitten.

Of toch iets anders?

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Linzenballetjes in masalasaus

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Linzen-pompoensalade met rucola

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Kalkoenrolletjes met linzen

  • Meer dan 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Salade van knolselder en linzen

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Knolseldersoep met room