Rundstoverij met rode wijn en polenta

Zo maak je ‘t
  1. Pel en snipper de uien en de look. Giet 1 el olijfolie in een stoofpot en bak de uien en de look 5 min. Haal uit de pot. Giet 2 el olijfolie in dezelfde stoofpot en kleur de stoverij even aan. Giet de rode wijn over het vlees. Voeg het ui- en lookmengsel, het kruidentuiltje en de salie toe en kruid met peper en zout. Dek af en laat 45 min stoven op een zacht vuur.

  2.  Schil de wortels en de pastinaak. Snij de wortels, de pastinaak en de selder in kleine blokjes. Giet in de stoofpot na 15 min van de gaartijd.

  3. Giet op het moment van opdienen 600 ml water in een kookpot. Voeg het bouillonblokje toe en breng aan de kook. Strooi de polenta in het water en laat 5 min verder pruttelen op een zacht vuur terwijl je roert. Serveer de polenta bij de rundstoverij.

  4. Deze week in promo: Stoofvlees.

    Carrefour market

    Ontdek Elke dag 1 recept van Carrefour market: schrijf je in op de newsletter om elke week nieuwe recepten te ontvangen!

     

    Carrefour market

    Advertisement

Of toch iets anders?

  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Iets moeilijker

Everzwijnragout met polenta en truffelolie

  • Meer dan 1 uur
  • Duur
  • Iets moeilijker

Fazant in rode wijn

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Skrei met sinaasappel, lente-uitjes en polenta

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Polenta met groentjes

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Kippenlevertjes met marsalasaus en polenta