Sole meunière met limoen- en korianderboter, snijbonen, rijst

Zo maak je ‘t
  1. Kook de rijst in gezouten water volgens de aanduidingen op de verpakking. Giet af en hou warm. 

  2. Snij de bonen in stukken. Fruit de sjalot en de look in 2 el olijfolie. Giet de bonen erbij, dek af en laat 10 min bakken. Roer af en toe om.

  3. Kruid de vis met peper en zout en haal door de bloem. Giet 3 el olijfolie in een grote pan. Bak de tongfilets 2 min langs elke kant. Schik de vis op een verwarmd bord. Maak de pan schoon en bak de boter bruin. Giet het limoensap, de kappers en de koriander erbij. Serveer de tong met de botersaus, de boontjes en de rijst.

  4. Deze week in promo: Gekuiste tongen.

    Carrefour market

    Ontdek Elke dag 1 recept van Carrefour market: schrijf je in op de newsletter om elke week nieuwe recepten te ontvangen!

     

    Carrefour market

    Advertisement

Of toch iets anders?

  • Minder dan 30 minuten
  • Duur
  • Makkelijk

Zeetong "meunière"

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Groene lenterisotto

  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Rundvleescurry met kokos

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Zeetong 'meunière' met tartaarsaus

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Solo meunière met boontjes en peterselie