Verse gnocchi, kort gebakken spinazie en gepocheerd ei

Zo maak je ‘t
  1. Verwijder de steeltjes van de spinazie. Kook de gnocchi in gezouten water. Laat uitlekken en hou warm.

  2. Giet 700 ml water in een kookpot. Giet er een scheut azijn bij en wat zout. Breng aan de kook en zet het vuur lager zodat het vocht licht pruttelt. Breek een ei in een kom. Laat het in de pot glijden. Zodra het gestolde eiwit aan het oppervlak komt, vouw je het eiwit rond het eigeel met twee lepels. Laat nog 1 min verder garen. Haal het ei uit het water met een schuimspaan en dompel het onder in koud water. Laat uitlekken en verwijder de randen van het eiwit om een regelmatige vorm te krijgen.

  3. Snij de teen look doormidden en wrijf de pan ermee in. Giet de olijfolie in de pan en bak de spinazie even aan. Kruid met peper en zout. Verdeel de gnocchi over de borden. Werk af met de spinazie en 1 gepocheerd ei. Dien onmiddellijk op.
     

  4. Deze week in promo: Spinazie.

    Carrefour market

    Ontdek Elke dag 1 recept van Carrefour market: schrijf je in op de newsletter om elke week nieuwe recepten te ontvangen!

     

    Carrefour market

    Advertisement

Of toch iets anders?

  • Meer dan 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Gnocchi in salieboter

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Pollak met tagliatelle

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Kalfsgebraad saltimbocca

  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Iets moeilijker

Kalkoenkrans met spinazie en veenbessen