Chipolata, tarwekorrels van Ebly met verse kaas en wortels

Zo maak je ‘t
  1. Bak de wortelblokjes in wat olijfolie en kruid met peper en zout. Hou opzij.

  2.  Breng 1 l water aan de kook. Voeg het bouillonblokje en de tarwekorrels van Ebly toe en laat 10 min koken. Giet af en meng met de verse kaas en de gebakken wortels.

  3. Bak de chipolata’s in een pan met wat olijfolie. Serveer de chipolata’s met de Ebly en de wortels.

  4. Deze week in promo: Varkens-/kalfschipolata.

    Carrefour market

    Ontdek Elke dag 1 recept van Carrefour market: schrijf je in op de newsletter om elke week nieuwe recepten te ontvangen!

     

    Carrefour market

    Advertisement

Of toch iets anders?

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Wortelstoemp met spekjes en chipolata

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Risotto met chipolata

  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Iets moeilijker

Taart met gekonfijt fruit

  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Wortelstoemp met worst

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Chipolata met kervelpuree