Pasta met romige pompoensaus, krokantjes van filet d’Anvers, geroosterde pompoenpitten

Zo maak je ‘t
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de plakjes filet d’Anvers op een met bakpapier beklede ovenplaat. Bak 8 min in de oven. Haal uit de oven en laat afkoelen op de plaat. Rooster de pompoenpitten in een droge pan.

  2. Stoom de pompoenblokjes gaar. Mix tot een fijne puree. Fruit de look gedurende 1 min in 1 el olijfolie. Voeg de pompoenpuree, de gevogeltebouillon, de nootmuskaat en de chilipeper toe en meng. Laat nog 10 min sudderen op een zacht vuur en roer af en toe om. Giet de room erbij en meng.

  3. Kook de pasta in gezouten water volgens de aanduidingen op de verpakking. Laat uitlekken en giet de pasta bij de saus. Meng. Bestrooi de pasta met de geroosterde pompoenpitten en de parmezaan en dien op met de krokantjes van filet d’Anvers.

  4. Deze week promo: Filet d’Anvers.

    Carrefour market

    Elke dag een recept van Carrefour market? Schrijf je in op de newsletter om elke week nieuwe recepten te ontvangen!

     

    Carrefour market

    Advertisement

Of toch iets anders?

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Iets moeilijker

Boerenbrood met filet d'Anvers

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Sacmpi's Elixir d'Anvers

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Vleesfondue met drie sausjes

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Bloemkool-kokossoep met krokantje van eendenborst

  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Bloemkool-kokossoep met krokantje van eendenborst