Konijn met gueuze, spek, zilveruitjes en mosterd

Zo maak je ‘t
  1. Kleur de stukken konijn en de spekjes in wat olijfolie in een stoofpot. Giet het bier erbij en laat inkoken. Zet het vuur lager. Voeg de tijm, de mosterd, het verkruimelde brood en de bouillon toe. Kruid met peper en zout, dek af en laat 40 min sudderen op een zacht vuur.

  2. Pel de zilveruien. Kook ze gaar met 30 g boter in 100 ml water en kruid met peper en zout. Giet bij het konijn in de stoofpot.

  3. Schil en kook de aardappelen. Pureer met de warme melk en 30 g boter. Serveer bij het konijn in de saus.
     

  4. Deze week in promo: Volledig konijn, versneden.

    Carrefour market

    Elke dag een recept van Carrefour market? Schrijf je in op de newsletter om elke week nieuwe recepten te ontvangen!

     

    Carrefour market

    Advertisement

Of toch iets anders?

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Konijn met zilveruitjes

  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Konijn met riesling en cantharellen

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Slaatje van konijn met spekreepjes

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Konijn met spek

  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Hazenpeper