Vleesbrood met champignons, broccoli, couscous met kurkuma

Zo maak je ‘t
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de champignons in kleine stukjes en bak ze in 1 el olijfolie. Laat het brood weken in de melk en pers het terug uit met de handen. Meng het gehakt met de champignons, het ei, de parmezaan, het brood, de look, de oregano en de mosterd en kruid met peper en zout. Bekleed een cakevorm met bakpapier. Giet het deeg in de vorm en duw stevig aan. Bak 25 min in de oven.

  2. Verdeel de broccoli in roosjes. Bewaar de steel voor een ander recept. Stoom de roosjes gaar.

  3. Breng 500 ml water aan de kook met het bouillonblokje, 2 el olijfolie en de kurkuma. Giet over de couscous en laat wellen. Maak de korrels los met een vork. Serveer het vleesbrood in plakken met de broccoli en de couscous.

  4. Deze week in promo: Vleesbrood

    Carrefour market

    Elke dag een recept van Carrefour market? Schrijf je in op de newsletter om elke week nieuwe recepten te ontvangen!

     

    Carrefour market

    Advertisement

Of toch iets anders?

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Pittige couscous met gehakt en champignons

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Rode poon met couscous en paprikasaus

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Rode poon met couscous en paprika

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Couscous van groene groenten met scampispiesje

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Marokkaanse gehaktballetjes in tomatensaus