Gebakken forel met witte wijn, rode bietensalade

Zo maak je ‘t
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de vis en dep droog. Kruid de binnenkant met peper en zout. Schik de forellen in een ovenschaal en vul elke vis met 20 g boter. Giet de witte wijn, 1 scheut olijfolie, de salie, de rozemarijn en de volledige tenen look erbij en kruid met peper en zout. Bak 25 min in de oven. Bevochtig de vis regelmatig met het bakvocht.

  2. Schil de rapen. Snij ze in 6 of in 8 naargelang hun grootte. Schik de rapen in een ovenschaal, besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout. Bak 25 min op 180°C.

  3. Snij de rode bieten in kleine blokjes. Maak een vinaigrette van 2 el olijfolie, de sojasaus, de peterselie en de dragon en kruid met peper en zout. Breng de rode bieten op smaak met deze vinaigrette. Serveer de forel met de rapen en de rode bietensalade. Besprenkel de vis met het bakvocht.

  4. Deze week in promo: Ardense forellen Kwaliteitsketen Carrefour

    Carrefour market

    Elke dag een recept van Carrefour market? Schrijf je in op de newsletter om elke week nieuwe recepten te ontvangen!

     

    Carrefour market

    Advertisement

Of toch iets anders?

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Forel in papillot

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Forel met kruiden en sinaasappel in papillot

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Forel in papillot met groentjes

  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Tagliatelle met gerookte forel

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Forel met appeltjes