Vegetarische balletjes, puttanescasaus, quinoa

Zo maak je ‘t
  1. Maak de saus: snij het vruchtvlees van de tomaten in kleine blokjes. Giet 3 el olijfolie in een pan en fruit de ui en de look glazig. Giet de ansjovis erbij en roerbak 1 min. Giet de tomatenblokjes erbij en laat 10 min stoven. Voeg de olijven, de grof gehakte kappers en de oregano toe. Kruid met peper en zout.

  2. Kook de quinoa in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.

  3. Verwarm de balletjes in een pan met een scheut olijfolie. Serveer met de quinoa en de puttanescasaus. Bestrooi met de gehakte peterselie.

  4. Deze week in promo: Vegetarische balletjes van Vivera.

    Carrefour market

    Elke dag een recept van Carrefour market? Schrijf je in op de newsletter om elke week nieuwe recepten te ontvangen!

     

    Carrefour market

    Advertisement

Of toch iets anders?

  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Recept van Sandra Bekkari: Quinoa Caprese

  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Yoghurtbowl met roze pompelmoes en gepofte quinoa

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Quinoasalade met noten

  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Quinoakoekjes met kruiden