Aardappelen gevuld met gerookte zalm en kruidencrème

Zo maak je ‘t
  1. Verwarm de heteluchtoven voor op 200°C. Was en droog de aardappelen. Prik ze hier en daar in met een vork. Leg ze in een ovenschaal en bak 30 min in de oven. Snij ze doormidden.

  2. Haal de aardappelen leeg. Meng met een vork het kruim met de boter, de bieslook en de room en kruid met peper en zout.

  3. Vul de leeggehaalde aardappelen met dit mengsel. Werk af met de gerookte zalm en serveer met een salade.

  4. Deze week in promo: Bintjes.

    Carrefour market

    Elke dag een recept van Carrefour market? Schrijf je in op de newsletter om elke week nieuwe recepten te ontvangen!

     

    Carrefour market

    Advertisement

Of toch iets anders?

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Aardappel met gerookte zalm

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Zalm in papillot en gevulde aardappel

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Gevulde venkelschuitjes

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Aardappelsalade met gerookte zalm

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Warm gerookte zalm met preistoemp