• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Citroen-meringuemartini

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Klop het eiwit stijf met 65 g bloemsuiker, voor de meringue. Zet koel weg.

  2. 2

    Meng het citroensap met de rest van de bloemsuiker. Doe in een shaker met ijs, de limoncello en martini. Shake goed.

  3. 3

    Vul hoge martiniglazen met de cocktail, vul aan met ijs en spuitwater, lepel wat meringue bovenop en brand met een crème-brûléebrander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Klop het eiwit stijf met 65 g bloemsuiker, voor de meringue. Zet koel weg.

  2. 2

    Meng het citroensap met de rest van de bloemsuiker. Doe in een shaker met ijs, de limoncello en martini. Shake goed.

  3. 3

    Vul hoge martiniglazen met de cocktail, vul aan met ijs en spuitwater, lepel wat meringue bovenop en brand met een crème-brûléebrander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.