Salade met kip, kikkererwten en artisjok
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Salade met kip, kikkererwten en artisjok

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met geroosterde pitabroodjes.

bereiding
  1. 1

    Verhit wat olijfolie in een pan en bak de kipfilets goudbruin. Laat ze op zacht vuur ongeveer 10 minuten verder garen. Snij de kipfilet in stukken.

  2. 2

    Spoel de rucola en zwier droog. Spoel de kerstomaten en halveer. Spoel de kikkererwten en laat goed uitlekken. Laat de artisjokharten uitlekken en snij ze in stukken.

  3. 3

    Meng de ingrediënten voor de dressing.

  4. 4

    Schep de rucola door de kikkererwten, artisjokharten, kerstomaatjes en de kip. Lepel er de dressing over en serveer. Lekker met geroosterde pitabroodjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verhit wat olijfolie in een pan en bak de kipfilets goudbruin. Laat ze op zacht vuur ongeveer 10 minuten verder garen. Snij de kipfilet in stukken.

  2. 2

    Spoel de rucola en zwier droog. Spoel de kerstomaten en halveer. Spoel de kikkererwten en laat goed uitlekken. Laat de artisjokharten uitlekken en snij ze in stukken.

  3. 3

    Meng de ingrediënten voor de dressing.

  4. 4

    Schep de rucola door de kikkererwten, artisjokharten, kerstomaatjes en de kip. Lepel er de dressing over en serveer. Lekker met geroosterde pitabroodjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.