Cheesecake-ijs met frambozen en blauwe bessen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Cheesecake-ijs met frambozen en blauwe bessen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Doe de frambozen met de suiker en het citroensap in een pannetje, laat het inkoken tot siroop en laat afkoelen.

  2. 2

    Klop de room stijf. Meng in een grote kom de roomkaas met de gecondenseerde melk en de vanille-essence. Spatel er de room door en schep in een vlakke vierkante schotel.

  3. 3

    Strooi er de helft van de blauwe bessen over en lepel ook de frambozensiroop erover. Maak enkele voorzichtige draaibewegingen met een lepel, waardoor de frambozensiroop en bessen zich lichtjes mengen van de kaasmengeling.

  4. 4

    Bestrooi met de rest van de bessen en zet 4 uur in de diepvriezer. Schep er bolletjes van en serveer met extra vers fruit.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Doe de frambozen met de suiker en het citroensap in een pannetje, laat het inkoken tot siroop en laat afkoelen.

  2. 2

    Klop de room stijf. Meng in een grote kom de roomkaas met de gecondenseerde melk en de vanille-essence. Spatel er de room door en schep in een vlakke vierkante schotel.

  3. 3

    Strooi er de helft van de blauwe bessen over en lepel ook de frambozensiroop erover. Maak enkele voorzichtige draaibewegingen met een lepel, waardoor de frambozensiroop en bessen zich lichtjes mengen van de kaasmengeling.

  4. 4

    Bestrooi met de rest van de bessen en zet 4 uur in de diepvriezer. Schep er bolletjes van en serveer met extra vers fruit.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.