Pittige Thaise curry met scampi’s
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pittige Thaise curry met scampi’s

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Laat de olie heet worden in een wok en voeg de currypasta toe. Roerbak 2 minuten. Giet er de kokosmelk en bouillon bij en breng aan de kook. Zet het vuur lager en voeg de gember, het limoensap en de vissaus toe. Laat 15 minuten sudderen.

  2. 2

    Pel de scampi’s, maak ze schoon. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Snij de peultjes in reepjes. Stoom of kook ze beetgaar. Snipper de peper fijn.

  4. 4

    Doe de scampi’s bij de curry en laat 10 minuten garen tot ze mooi roze zijn.

  5. 5

    Werk de curry af met de peultjes, chilipeper en verse koriander. Serveer met de rijst en geef er partjes limoen bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Laat de olie heet worden in een wok en voeg de currypasta toe. Roerbak 2 minuten. Giet er de kokosmelk en bouillon bij en breng aan de kook. Zet het vuur lager en voeg de gember, het limoensap en de vissaus toe. Laat 15 minuten sudderen.

  2. 2

    Pel de scampi’s, maak ze schoon. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Snij de peultjes in reepjes. Stoom of kook ze beetgaar. Snipper de peper fijn.

  4. 4

    Doe de scampi’s bij de curry en laat 10 minuten garen tot ze mooi roze zijn.

  5. 5

    Werk de curry af met de peultjes, chilipeper en verse koriander. Serveer met de rijst en geef er partjes limoen bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.