Salade met gebakken groene asperges, peer en buffelmozzarella
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Salade met gebakken groene asperges, peer en buffelmozzarella

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel de rucola. Maak de asperges schoon. Breek het harde uiteinde eraf. Snij grotere asperges eventueel in stukken. Snij de peren in plakjes, laat de schil eraan. Scheur de mozzarella in stukken. Snij het ciabattabrood in stukken.

  2. 2

    Bak de asperges en de ham kort in wat olijfolie. Maak een vinaigrette met 5 eetlepels olijfolie, de balsamicoazijn en honing. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Verdeel de rucola over een grote serveerschaal, leg er de asperges en plakjes peer bij. Werk af met de mozzarella en het ciabattabrood.

  4. 4

    Besprenkel met de vinaigrette en werk af met wat versgemalen peper.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de rucola. Maak de asperges schoon. Breek het harde uiteinde eraf. Snij grotere asperges eventueel in stukken. Snij de peren in plakjes, laat de schil eraan. Scheur de mozzarella in stukken. Snij het ciabattabrood in stukken.

  2. 2

    Bak de asperges en de ham kort in wat olijfolie. Maak een vinaigrette met 5 eetlepels olijfolie, de balsamicoazijn en honing. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Verdeel de rucola over een grote serveerschaal, leg er de asperges en plakjes peer bij. Werk af met de mozzarella en het ciabattabrood.

  4. 4

    Besprenkel met de vinaigrette en werk af met wat versgemalen peper.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.