• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Runderreepjes met broccoli en rode ui

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Serveer met een winterse puree

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de ui in ringen. Haal de naaldjes van het takje rozemarijn. Maak de broccoli schoon en blancheer de roosjes heel even. Kook de aardappelen gaar voor de puree. 

  2. 2

    Meng de honing met de olijfolie, balsamicoazijn en de naaldjes van de rozemarijn.

  3. 3

    Bak de ui en broccoli beetgaar in wat olijfolie.

  4. 4

    Kruid het vlees en bak het naar smaak. Wikkel het in aluminiumfolie en laat het rusten. Roer het aanbaksel los met het water en de honingmix. Laat even inkoken en breng op smaak met peper en zout.

    Pureer de aardappelen met de boter en melk. Kruid af met nootmuskaat.

  5. 5

    Snij het vlees in plakken en serveer het met de broccoli, de saus en de puree.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de ui in ringen. Haal de naaldjes van het takje rozemarijn. Maak de broccoli schoon en blancheer de roosjes heel even. Kook de aardappelen gaar voor de puree. 

  2. 2

    Meng de honing met de olijfolie, balsamicoazijn en de naaldjes van de rozemarijn.

  3. 3

    Bak de ui en broccoli beetgaar in wat olijfolie.

  4. 4

    Kruid het vlees en bak het naar smaak. Wikkel het in aluminiumfolie en laat het rusten. Roer het aanbaksel los met het water en de honingmix. Laat even inkoken en breng op smaak met peper en zout.

    Pureer de aardappelen met de boter en melk. Kruid af met nootmuskaat.

  5. 5

    Snij het vlees in plakken en serveer het met de broccoli, de saus en de puree.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.