Recept

Pastasalade met gepocheerde zalm en salsa verde

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Door de zalm kort te pocheren, blijft hij heerlijk sappig. Eventueel kun je wat gehakte munt of zuring door de spinazie roeren.

bereiding
  1. 1

    Mix alle ingrediënten voor de salsa verde grof in een keukenmachine. Spoel de jonge spinazie en laat uitlekken.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, druppel er een beetje olijfolie over en schep de rauwe spinazieblaadjes erdoor. De spinazie gaart dankzij de warmte van de pasta. Laat afkoelen.

  3. 3

    Breng een liter water aan de kook met de plakjes citroen, de peterselie, de peperkorrels en het zout. Pocheer de zalm 10 minuten in de bouillon.

  4. 4

    Verdeel de zalm in stukjes en schep hem door de pasta. Breng op smaak met peper en zout en serveer met salsa verde.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pastasalade met gepocheerde zalm en salsa verde

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!