Recept

Pasta niçoise

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk zomerse pastasalade, geïnspireerd op een klassieke salade.

bereiding
  1. 1

    Maak de boontjes schoon, snij ze doormidden en kook of stoom ze beetgaar. Laat ze schrikken onder ijskoud water en laat ze uitlekken. Laat de tonijn uitlekken en pluk in beetklare stukken. Pel de eieren en snij ze in partjes.

  2. 2

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in gezouten water. Giet af, spoel onder koud water en laat goed uitlekken en afkoelen.

  3. 3

    Meng in een grote slakom de pesto door de pasta en schep er de boontjes, tonijn en olijven door. Kruid met versgemalen peper. Leg er de gekookte eitjes bovenop en werk af met sprietjes bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pasta niçoise

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!