Taboulé van spelt, hazelnoot & wilde kruiden
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Taboulé van spelt, hazelnoot & wilde kruiden

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Breng 250 ml lichtjes gezouten water aan de kook. Giet over de speltcouscous. Voeg een klontje boter toe en roer door de couscous. Maak na een tijdje los met een vork en meng met de hazelnoten en rozijnen.

  2. 2

    Bak de beukenzwammen en het eekhoorntjesbrood in olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Blus met de sake. Schep de taboulé op een bord en leg de paddenstoelen erbovenop.

  3. 3

    Mix de rest van de hazelnoten met de bladpeterselie, 3 eetlepels olijfolie en wat zout tot pesto. Serveer bij de taboulé. Garneer met de boomspinazie en vogelmuur.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Breng 250 ml lichtjes gezouten water aan de kook. Giet over de speltcouscous. Voeg een klontje boter toe en roer door de couscous. Maak na een tijdje los met een vork en meng met de hazelnoten en rozijnen.

  2. 2

    Bak de beukenzwammen en het eekhoorntjesbrood in olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Blus met de sake. Schep de taboulé op een bord en leg de paddenstoelen erbovenop.

  3. 3

    Mix de rest van de hazelnoten met de bladpeterselie, 3 eetlepels olijfolie en wat zout tot pesto. Serveer bij de taboulé. Garneer met de boomspinazie en vogelmuur.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.