Recept

Ratatouillestoemp met lamskoteletjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Serveer eens iets anders dan boontjes bij je lamskoteletjes. Deze ratatouillestoemp is heerlijk eenvoudig en toch anders dan anders.

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en kook of stoom ze gaar. Giet af en pureer met wat olijfolie. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Hou warm op een zacht vuur.

  2. 2

    Spoel de courgette en de paprika’s en maak ze schoon. Pel de ui en de tomaat, verwijder de pitjes. Snij alle groenten in kleine blokjes.

  3. 3

    Roerbak ze in een beetje olijfolie. Doe de tomatenpuree erbij en kruid met peper en zout. Laat zachtjes koken tot de groenten beetgaar zijn. Meng met de aardappelpuree.

  4. 4

    Kruid de lamskoteletjes met peper en zout en bak ze 2 minuten aan elke kant in een beetje olijfolie. Leg ze bij de stoemp, werk af met rozemarijn en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Ratatouillestoemp met lamskoteletjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!