Recept

Spaghetti alla vongole

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pikante pasta

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het pepertje in ringen. Pel en halveer het teentje knoflook. Snipper de bladpeterselie.

  2. 2

    Kook de spaghetti gaar volgens de instructies op de verpakking en giet af.

  3. 3

    Verhit olie in de pan en fruit de peperringetjes en de knoflook. Voeg er de tapijtschelpen en de gamba's aan toe en laat 3 minuten afgedekt koken.

  4. 4

    Schenk de witte wijn erbij, zet het deksel er opnieuw op en kook nog 2 minuten.

  5. 5

    Meng de pasta met de schelpjes en schep 2 minuten om. Kruid naar smaak met peper, bestrooi met peterselie en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spaghetti alla vongole

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!