Recept

Spaghetti alla vongole

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pikante pasta

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het pepertje in ringen. Pel en halveer het teentje knoflook. Snipper de bladpeterselie.

  2. 2

    Kook de spaghetti gaar volgens de instructies op de verpakking en giet af.

  3. 3

    Verhit olie in de pan en fruit de peperringetjes en de knoflook. Voeg er de tapijtschelpen en de gamba's aan toe en laat 3 minuten afgedekt koken.

  4. 4

    Schenk de witte wijn erbij, zet het deksel er opnieuw op en kook nog 2 minuten.

  5. 5

    Meng de pasta met de schelpjes en schep 2 minuten om. Kruid naar smaak met peper, bestrooi met peterselie en serveer.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spaghetti alla vongole

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!