Gevulde kipfilet met spek en salie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde kipfilet met spek en salie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Meng de ingrediënten voor de vulling. Leg de kipfilets open, maak een dwarse snede in het dikste deel zodat de filet nog verder openvalt. Verdeel de vulling erover, rol op met spek en salie en bind vast met keukentouw.

  2. 2

    Bak het vlees aan in bakboter en laat op een zacht vuur of in de oven op 160° C zo’n 30 minuten verder garen. Leg er nog takjes salie bij en overgiet regelmatig met braadvocht. Kruid met zwarte peper. Serveer met zure room.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng de ingrediënten voor de vulling. Leg de kipfilets open, maak een dwarse snede in het dikste deel zodat de filet nog verder openvalt. Verdeel de vulling erover, rol op met spek en salie en bind vast met keukentouw.

  2. 2

    Bak het vlees aan in bakboter en laat op een zacht vuur of in de oven op 160° C zo’n 30 minuten verder garen. Leg er nog takjes salie bij en overgiet regelmatig met braadvocht. Kruid met zwarte peper. Serveer met zure room.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.