Suikervrije appelcake
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Suikervrije appelcake

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zonder suiker, maar héél lekker!

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180ºC. Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij 3 ervan in blokjes. Snij 1 appel in partjes. Split de eieren. Smelt 200g margarine.

  2. 2

    Klop de eidooiers met de tagatesse schuimig. Doe de gesmolten boter en de bloem erbij en klop tot een lopend deeg.

  3. 3

    Klop de eiwitten stijf en schep voorzichtig door het deeg. Voeg er de appelblokjes aan toe en schep om.

  4. 4

    Smelt 30g margarine in een steelpannetje en leg de appelpartjes erin. Draai ze een aantal keer om en leg ze bovenop de cake. Schuif 40 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180ºC. Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij 3 ervan in blokjes. Snij 1 appel in partjes. Split de eieren. Smelt 200g margarine.

  2. 2

    Klop de eidooiers met de tagatesse schuimig. Doe de gesmolten boter en de bloem erbij en klop tot een lopend deeg.

  3. 3

    Klop de eiwitten stijf en schep voorzichtig door het deeg. Voeg er de appelblokjes aan toe en schep om.

  4. 4

    Smelt 30g margarine in een steelpannetje en leg de appelpartjes erin. Draai ze een aantal keer om en leg ze bovenop de cake. Schuif 40 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.