Recept

Gegratineerde tomaatjes met pesto en mozzarella

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Mediterraanse lunch

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Snij het brood in 4 schuine sneden van 1,5 cm dik. Wrijf ze in met een teentje knoflook en gril de stukjes brood enkele minuten in de oven.

  3. 3

    Snij de tomaten en de mozzarella in gelijke plakjes. Maak de pesto* in een vijzel of blender of gebruik kant-en klare pesto.

  4. 4

    Leg wat tomaat, pesto en mozzarella op de broodjes. Strooi er de gedroogde oregano en olijvenplakjes over en kruid met wat peper.

  5. 5

    Leg in een ovenschaal en gratineer in de voorverwarmde oven tot de kaas mooi gesmolten is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gegratineerde tomaatjes met pesto en mozzarella

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!