Recept

Rijstsalade met artisjok

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een verrassende (en bovendien volledig vegan) salade!

bereiding
  1. 1

    Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet af en laat afkoelen.

  2. 2

    Borstel de bietjes goed schoon onder stromend water. Snij kleine bietjes doormidden, grote bieten in partjes. Bestrijk ze met olijfolie en bak ze op de grill, 5 minuten aan elke kant.

  3. 3

    Snij de kropjes radicchio in parten en bestrijk ze met olijfolie. Gril ze 2 à 3 minuten aan elke kant.

  4. 4

    Laat de artisjokharten uitlekken. Rooster de hazelnoten in een pan zonder vetstof, hak ze grof.

  5. 5

    Meng de noten, artisjokken en rucola met de rijst. Kruid met peper en zout. Serveer de salade op een mooie schaal en schik de gegrilde bietjes en radicchio errond.

  6. 6

    Meng de ingrediënten voor de dressing in een kom. Maak de salade aan met de dressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rijstsalade met artisjok

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!