Minipavlova’s
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Minipavlova’s

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verwarm de oven voor op 100°C. Klop het eiwit op tot stijve pieken terwijl je geleidelijk, theelepel voor theelepel, de poedersuiker toevoegt. Schep het stevige eiwitschuim in twee ‘taartjes’ op de bakplaat en maak met een lepel een deuk in het midden. Bak de meringues ± 90 minuten in de warme oven. Laat afkoelen, garneer met frambozen en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verwarm de oven voor op 100°C. Klop het eiwit op tot stijve pieken terwijl je geleidelijk, theelepel voor theelepel, de poedersuiker toevoegt. Schep het stevige eiwitschuim in twee ‘taartjes’ op de bakplaat en maak met een lepel een deuk in het midden. Bak de meringues ± 90 minuten in de warme oven. Laat afkoelen, garneer met frambozen en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.