Rabarber- en granaatappelcrumble
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rabarber- en granaatappelcrumble

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de bloem, boter, kristalsuiker en vanille-extract in een keukenrobot en meng tot een kruimelig deeg.

  2. 2

    Beboter 4 ovenschaaltjes en haal het merg uit het vanillestokje. Meng de rabarber, granaatappelpitjes, poedersuiker en het vanillemerg.

  3. 3

    Verdeel over de schaaltjes. Lepel er vervolgens de crumble over.

  4. 4

    Bak 25 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de bloem, boter, kristalsuiker en vanille-extract in een keukenrobot en meng tot een kruimelig deeg.

  2. 2

    Beboter 4 ovenschaaltjes en haal het merg uit het vanillestokje. Meng de rabarber, granaatappelpitjes, poedersuiker en het vanillemerg.

  3. 3

    Verdeel over de schaaltjes. Lepel er vervolgens de crumble over.

  4. 4

    Bak 25 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.