Hapje van komkommer en gerookte zalm
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Hapje van komkommer en gerookte zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

In preischeutjes zit veel vitamine C. Ze hebben een frisse, sterke preismaak. Een klein toefje is dus meestal voldoende.

bereiding
  1. 1

    Schil de komkommer. Trek er daarna met een dunschiller sliertjes van.

  2. 2

    Snijd de gerookte zalm in fijne reepjes. Spoel en droog de preischeutjes.

  3. 3

    Meng de ingrediënten voor de mieriksworteldressing en kruid ze met peper en zout.

  4. 4

    Verdeel de komkommer en de zalm over mooie glaasjes of over bordjes. Breng alles op smaak met de dressing en werk de glaasjes of bordjes af met een toefje preischeuten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de komkommer. Trek er daarna met een dunschiller sliertjes van.

  2. 2

    Snijd de gerookte zalm in fijne reepjes. Spoel en droog de preischeutjes.

  3. 3

    Meng de ingrediënten voor de mieriksworteldressing en kruid ze met peper en zout.

  4. 4

    Verdeel de komkommer en de zalm over mooie glaasjes of over bordjes. Breng alles op smaak met de dressing en werk de glaasjes of bordjes af met een toefje preischeuten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.