Recept

Pasta met champignons en gorgonzola

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker romig.

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Halveer de champignons.

  2. 2

    Fruit de sjalot en knoflook in olijfolie. Voeg de champignons toe, roerbak op hoog vuur. Breng op smaak met peterselie, peper en zout.

  3. 3

    Warm de room op en roer de parmezaan er voorzichtig door. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel niet en meng er meteen de saus door.

  5. 5

    Snij de gorgonzola in stukjes. Doe de pasta in een serveerschaal, leg de champignons erop en werk af met gorgonzola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pasta met champignons en gorgonzola

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!