Maatjestartaar
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Maatjestartaar

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Fijne maatjes op een aardappelschijfje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de maatjes tot fijne tartaar.

    Snij de radijsjes in kleine blokjes.

    Meng ze met de maatjes, de gehakte bieslook en het citroensap.

    Breng op smaak met peper en zet 20 minuten in de koelkast.

  2. 2

    Kook de aardappelen 25 minuten in de schil in lichtgezouten water.

    Giet af en laat ze een beetje afkoelen.

    Pel de aardappelen en snij ze in plakken van 1,5 cm dik.

  3. 3

    Beleg de nog lauwe plakjes aardappel met de maatjestartaar.

    Werk af met een toefje zure room en enkele sprietjes bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de maatjes tot fijne tartaar.

    Snij de radijsjes in kleine blokjes.

    Meng ze met de maatjes, de gehakte bieslook en het citroensap.

    Breng op smaak met peper en zet 20 minuten in de koelkast.

  2. 2

    Kook de aardappelen 25 minuten in de schil in lichtgezouten water.

    Giet af en laat ze een beetje afkoelen.

    Pel de aardappelen en snij ze in plakken van 1,5 cm dik.

  3. 3

    Beleg de nog lauwe plakjes aardappel met de maatjestartaar.

    Werk af met een toefje zure room en enkele sprietjes bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.