Lentesoep met gerookte forel en parmezaancracker
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Lentesoep met gerookte forel en parmezaancracker

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 250°C. Meng in een kom de parmezaan en de lente-uiringe- tjes. Lepel kleine hoopjes van het mengsel op een met bakpapier beklede bakplaat. Leg ze niet te dicht tegen elkaar. Duw de hoopjes plat. Laat 3 minuten roosteren in de oven of tot de kaas gesmolten is. Laat afkoelen op een rooster.

  2. 2

    Verwarm de olijfolie in een soeppan en stoof de ui en champignons. Voeg de bouillon toe, breng aan de kook en laat 5 minuten sudderen. Voeg de spinazie toe, laat even slinken.

  3. 3

    Mix de soep glad. Kruid met peper en zout en werk af met stukjes gerookte forel en een blaadje waterkers. Serveer elke portie soep met een parmezaancracker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 250°C. Meng in een kom de parmezaan en de lente-uiringe- tjes. Lepel kleine hoopjes van het mengsel op een met bakpapier beklede bakplaat. Leg ze niet te dicht tegen elkaar. Duw de hoopjes plat. Laat 3 minuten roosteren in de oven of tot de kaas gesmolten is. Laat afkoelen op een rooster.

  2. 2

    Verwarm de olijfolie in een soeppan en stoof de ui en champignons. Voeg de bouillon toe, breng aan de kook en laat 5 minuten sudderen. Voeg de spinazie toe, laat even slinken.

  3. 3

    Mix de soep glad. Kruid met peper en zout en werk af met stukjes gerookte forel en een blaadje waterkers. Serveer elke portie soep met een parmezaancracker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.