Recept

Stoofpotje van worst, worteltjes en rode ui

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Stoofpotje voor de winterse dagen

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de worteltjes. Pel de uien en snij de onderkant eraf. Spoel de rozemarijn en schud goed droog, ris de naaldjes eraf. Snij het spek in reepjes.

  2. 2

    Bak de spekreepjes lichtjes aan in een grote pan zonder vetstof. Voeg de uien en de worstjes toe. Bak ze 3 tot 5 minuten mee, roer geregeld.

  3. 3

    Voeg de boter en de worteltjes toe. Schenk er de bouillon bij en breng aan de kook. Kruid met de rozemarijn, peper en zout. Laat nog 5 tot 8 minuten sudderen, tot bijna alle vloeistof verdampt is. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Stoofpotje van worst, worteltjes en rode ui
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de worteltjes. Pel de uien en snij de onderkant eraf. Spoel de rozemarijn en schud goed droog, ris de naaldjes eraf. Snij het spek in reepjes.

  2. 2

    Bak de spekreepjes lichtjes aan in een grote pan zonder vetstof. Voeg de uien en de worstjes toe. Bak ze 3 tot 5 minuten mee, roer geregeld.

  3. 3

    Voeg de boter en de worteltjes toe. Schenk er de bouillon bij en breng aan de kook. Kruid met de rozemarijn, peper en zout. Laat nog 5 tot 8 minuten sudderen, tot bijna alle vloeistof verdampt is. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!