Stoofpotje van worst, worteltjes en rode ui
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Stoofpotje van worst, worteltjes en rode ui

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Stoofpotje voor de winterse dagen

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de worteltjes. Pel de uien en snij de onderkant eraf. Spoel de rozemarijn en schud goed droog, ris de naaldjes eraf. Snij het spek in reepjes.

  2. 2

    Bak de spekreepjes lichtjes aan in een grote pan zonder vetstof. Voeg de uien en de worstjes toe. Bak ze 3 tot 5 minuten mee, roer geregeld.

  3. 3

    Voeg de boter en de worteltjes toe. Schenk er de bouillon bij en breng aan de kook. Kruid met de rozemarijn, peper en zout. Laat nog 5 tot 8 minuten sudderen, tot bijna alle vloeistof verdampt is. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de worteltjes. Pel de uien en snij de onderkant eraf. Spoel de rozemarijn en schud goed droog, ris de naaldjes eraf. Snij het spek in reepjes.

  2. 2

    Bak de spekreepjes lichtjes aan in een grote pan zonder vetstof. Voeg de uien en de worstjes toe. Bak ze 3 tot 5 minuten mee, roer geregeld.

  3. 3

    Voeg de boter en de worteltjes toe. Schenk er de bouillon bij en breng aan de kook. Kruid met de rozemarijn, peper en zout. Laat nog 5 tot 8 minuten sudderen, tot bijna alle vloeistof verdampt is. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.