Pasta met tongschar en pompoen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pasta met tongschar en pompoen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ideale vervanger voor Noordzeetong

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Meng de pompoen met de olijven, de olijfolie en de suiker. Kruid met peper en zout. Schep alles op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 20 minuten in de oven.

  3. 3

    Kook ondertussen de tagliatelle beetgaar.

  4. 4

    Wentel de visfilets even door bloem en bak ze goudbruin in boter. Kruid ze met peper en zout.

  5. 5

    Verdeel de pasta over de borden en druppel er wat pompoenpitolie op. Schep er wat van de pompoen met olijven bij en verkruimel er de feta over. Leg de visfilets bovenop en werk af met de rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Meng de pompoen met de olijven, de olijfolie en de suiker. Kruid met peper en zout. Schep alles op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 20 minuten in de oven.

  3. 3

    Kook ondertussen de tagliatelle beetgaar.

  4. 4

    Wentel de visfilets even door bloem en bak ze goudbruin in boter. Kruid ze met peper en zout.

  5. 5

    Verdeel de pasta over de borden en druppel er wat pompoenpitolie op. Schep er wat van de pompoen met olijven bij en verkruimel er de feta over. Leg de visfilets bovenop en werk af met de rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.