Recept

Zalmfilet uit de oven

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit makkelijke gerechtje met zalm en geitenkaas maak je binnen het halfuur klaar.

Is dit recept iets voor jou? Log in en sla het op in je persoonlijke bewaarmappen. Hier lees je hoe je dat doet.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Rasp de citroen en pers hem uit. Meng 2 el citroensap met 3 el olijfolie.

  2. 2

    Schik de zalmfilets in een ingevette ovenschotel. Verdeel er de citroenolie over.

  3. 3

    Snij de geitenkaas in plakjes en verdeel ze over de zalm. Bestrooi met de groene kruiden, peper en zout. Zet 15 minuten in de oven.

  4. 4

    Spoel en droog de rucola. Halveer de kerstomaatjes en meng ze met de rucola.

  5. 5

    Roer een dressing van de maïsolie, de frambozenazijn, peper en zout. Maak er de salade mee aan. Serveer ‘m bij de zalm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zalmfilet uit de oven

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!