Recept

Spareribs in suiker-paprikarub

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Smakelijke ribbetjes

bereiding
  1. 1

    Maak de droge marinade: meng in een kom het paprikapoeder, de tijm, de rozemarijn, de knoflook, de ui, de mosterd, de nootmuskaat, de cayennepeper, de bruine suiker, peper en zout.

  2. 2

    Wrijf de marinade in het vlees. Rol het in huishoudfolie en zet 30 minuten koel.

  3. 3

    Zorg dat de grill of barbecue goed warm is. Dep het vlees met keukenpapier. Bestrijk het met olijfolie. Gril het 8 minuten aan elke kant. Wrijf de marinade er nog eens in. Gril nog 1 minuut aan elke kant. Rol het vlees in aluminiumfolie.

  4. 4

    Snij het vlees in stukken en verdeel over de borden. Serveer met aardappelen uit de oven en sla.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spareribs in suiker-paprikarub
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Maak de droge marinade: meng in een kom het paprikapoeder, de tijm, de rozemarijn, de knoflook, de ui, de mosterd, de nootmuskaat, de cayennepeper, de bruine suiker, peper en zout.

  2. 2

    Wrijf de marinade in het vlees. Rol het in huishoudfolie en zet 30 minuten koel.

  3. 3

    Zorg dat de grill of barbecue goed warm is. Dep het vlees met keukenpapier. Bestrijk het met olijfolie. Gril het 8 minuten aan elke kant. Wrijf de marinade er nog eens in. Gril nog 1 minuut aan elke kant. Rol het vlees in aluminiumfolie.

  4. 4

    Snij het vlees in stukken en verdeel over de borden. Serveer met aardappelen uit de oven en sla.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!