Lekker Shop Shop

Spareribs in suiker-paprikarub

Zo maak je ‘t
  1. Maak de droge marinade: meng in een kom het paprikapoeder, de tijm, de rozemarijn, de knoflook, de ui, de mosterd, de nootmuskaat, de cayennepeper, de bruine suiker, peper en zout.

  2. Wrijf de marinade in het vlees. Rol het in huishoudfolie en zet 30 minuten koel.

  3. Zorg dat de grill of barbecue goed warm is. Dep het vlees met keukenpapier. Bestrijk het met olijfolie. Gril het 8 minuten aan elke kant. Wrijf de marinade er nog eens in. Gril nog 1 minuut aan elke kant. Rol het vlees in aluminiumfolie.

  4. Snij het vlees in stukken en verdeel over de borden. Serveer met aardappelen uit de oven en sla.

Of toch iets anders?

  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Gemarineerde ribbetjes met zoete aardappelsalade

  • Meer dan 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Ribbetjes

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Zoete ribbetjes met koolsalade

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Rijstnoedels met kipblokjes

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Varkensribbetjes met honingmarinade