Avocadosalsa op broodpuntjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Avocadosalsa op broodpuntjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekkers op Libanees brood

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° C. Bak het brood in enkele minuten knapperig in de oven. Snij het in 10 tot 12 punten. Snipper de ui. Halveer de avocado overlangs, verwijder de pit, haal het vruchtvlees uit de schil en snij het in kleine blokjes. Pers de limoen.

  2. 2

    Vermeng de avocado met de ui, het limoensap en de gehakte koriander. Breng op smaak met peper en zout. Schep op elk puntje brood een lepeltje salsa en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° C. Bak het brood in enkele minuten knapperig in de oven. Snij het in 10 tot 12 punten. Snipper de ui. Halveer de avocado overlangs, verwijder de pit, haal het vruchtvlees uit de schil en snij het in kleine blokjes. Pers de limoen.

  2. 2

    Vermeng de avocado met de ui, het limoensap en de gehakte koriander. Breng op smaak met peper en zout. Schep op elk puntje brood een lepeltje salsa en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken.