Tongschar met Belgisch witloof
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tongschar met Belgisch witloof

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk en van eigen bodem

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de bieslook.

    Snipper het witloof en bak het aan in boter.

  2. 2

    Pocheer de filets pocheren met de sjalotjes, wijn, visfumet, peper, zout en citroensap. Hou warm.

  3. 3

    Laat het pocheervocht tot de helft inkoken. voeg room bij en laat een beetje indikken. Voeg daarna het witloof bij.

  4. 4

    Schik de filets op een warme schotel, overgiet met de saus en bestrooi met gesnipperd bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de bieslook.

    Snipper het witloof en bak het aan in boter.

  2. 2

    Pocheer de filets pocheren met de sjalotjes, wijn, visfumet, peper, zout en citroensap. Hou warm.

  3. 3

    Laat het pocheervocht tot de helft inkoken. voeg room bij en laat een beetje indikken. Voeg daarna het witloof bij.

  4. 4

    Schik de filets op een warme schotel, overgiet met de saus en bestrooi met gesnipperd bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.